Seizoen 2017-2018

Het seizoen 2016-2017 hebben we prachtig afgesloten met een aantal kampioenschappen en een mooi jubileumfeest. We zijn gepromoveerd naar de eredivisie en hebben nu de stichting Fast opgericht. Dat is leuk, spannend, maar ook nieuw en wennen en veel geregel door heel veel vrijwilligers. We hebben er alle vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen.
Verder is de TC weer op volle sterkte en hebben we eind vorig seizoen de juniorencommissie kunnen verwelkomen. Een nieuwe commissie die functioneert als aanspreekpunt juist voor de junioren (C, B en A jeugd).

We hebben er de afgelopen periode veel vrijwilligers bij gekregen. Naast de vrijwilligers die zich, vaak al jarenlang, met hart en ziel inzetten voor onze vereniging. En daar zijn we blij mee! We kunnen echter nog altijd meer vrijwilligers gebruiken: onder andere scheidsrechters, trainers, coaches, vrijwilligers op het gebied van communicatie en promotie en de sponsorcommissie). Dus als je iets voor onze vereniging wilt betekenen, of ideeën of suggesties hebt voor de vereniging: mail naar bestuur@flamingos.nl

Rest ons nog om jullie veel (sport) plezier en succes te wensen het komend seizoen!

Bestuur en TC flamingo’s ’56