3 tegen 3 toernooi

Al ingeschreven? Hier vind je belangrijke informatie voor deelnemers!

Op donderdag 30 mei 2019 organiseert Stichting Promotie Volleybal Flamingo’s weer haar jaarlijkse 3 tegen 3 gras-volleybaltoernooi op sportpark “de Groes” in Gennep. De enige, echte afsluiting van het seizoen, maar direct ook de start van de transfermarkt: Wie blijft? Wie gaat waar naartoe? Wie komt ons team versterken? Wie wordt de nieuwe trainer? Dat alles in een schitterende ambiance, midden in de kern van het Stadje Gennep. En om het nog aantrekkelijker te maken: Met forse prijzen… in de A-klasse is de hoofdprijs bijvoorbeeld € 150.

Voor de gasten van verder weg zijn er in de directe omgeving voldoende kampeermogelijkheden.

Er kan gespeeld worden in de volgende klassen:

Heren A-Klasse: Divisie niveau
Heren B-Klasse: Promotieklasse / 1e klasse
Heren C-Klasse: 2e / 3e klasse
Dames A-Klasse: Divisie niveau
Dames B-Klasse: Promotieklasse / 1e klasse
Dames C-Klasse: 2e / 3e klasse
Elk team bestaat uit drie spelers. Gemengde teams dienen zich in een heren-klasse in te schrijven.

Het toernooi begint om 10.00 uur en zal rond 18.00 uur eindigen. Na inschrijving ontvangt elk deelnemend team een bevestiging. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- per deelnemend team. De hoofdprijs in de A-klasse wordt cash uitbetaald, de andere prijzen in de vorm van consumptiebonnen.

LET OP: We krijgen veel berichten van mensen met een @hotmail of @live adres dat ze geen bevestiging ontvangen. In bijna alle gevallen is deze mail dan in de spam-box (ongewenste mail) terecht gekomen. Graag deze dus ook even controleren!

Betaling 
We vragen je de deelnamekosten van € 30,- voor 25 mei 2019 over te maken op Rabobank-rekeningnummer NL 02 RABO 0140673008 t.n.v. Flamingo’s Volleybaltoernooi onder vermelding van het toegestuurde referentienummer  en je teamnaam.

Al ingeschreven? Hier vind je belangrijke informatie voor deelnemers!

Nadere inlichtingen via toernooi@flamingos.nl