Hulp nodig! Info onderaan.

Aanscherping coronaregels en volleybal

 

** nieuwe update per Oktober volgt, zie ‘Corona Regels’ onder ‘nieuws’ voor de laatste regels ten aanzien van de anti-Corona maatregelen.

Op 28 september heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verscherpt. Voor de sport houden deze maatregelen in dat vanaf 29 september voor een periode van 3 weken (dus tot en met 20 oktober) géén publiek welkom is bij trainingen en sportwedstrijden van zowel profs als amateurs. De sportkantines gaan in deze periode ook dicht. Hierna worden maatregelen weer opnieuw bekeken.

Dit geldt natuurlijk ook voor de wedstrijden die wij als Flamingo’s spelen, zowel uit als thuis. De regels voor het sporten zelf en alle regels in Pica Mare zijn niet gewijzigd. Dus blijf hier op letten.

Wat er is veranderd

  • Sporters komen zo veel mogelijk alleen en omgekleed naar de training en/of wedstrijd. Mocht iemand je toch wegbrengen dan mag deze persoon niet mee naar binnen.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding en mogen dus mee naar binnen. Wij kiezen ervoor als club deze niet als toeschouwers op de tribune of in de zaal toe te laten. Chauffeurs zijn welkom in de horeca ruimte van Optisport met in achtneming van de RIVM-regels. In de kantine is een koffieautomaat, wifi en een toilet. Moet je zelf voor vervoer zorgen bij een uitwedstrijd? Check even de website van de tegenstander wat de bij hen geldende regels zijn.
  • Als je klaar bent met je training/wedstrijd word je verzocht de sportaccommodatie zo snel mogelijk te verlaten. Hulp gevraagd: Extra zaalwacht! We zijn op zoek naar mensen die ons op zaterdag willen helpen tijdens de wedstrijden in de sporthal. Per speelronde zoeken we een Corona toezichthouder. Deze persoon staat klaar om spelers de route te wijzen en ouders/chauffeurs te verzoeken plaats te nemen in de kantine. Tijdens de wedstrijden houdt de toezichthouder in de gaten of richtlijnen worden nageleefd en er geen onbevoegden in de zaal of op de tribune komen. Je hebt dan ook de kans om toch wedstrijd(en) te bekijken! Bij een nieuwe ronde neemt een volgend persoon deze rol weer op zich. We zoeken ook iemand die dit voor Flamingo’s wil coördineren! Iemand die per zaterdag bekijkt welke wedstrijden er zijn en op zoek gaat naar 1 persoon per ronde die de rol van toezichthouder op zich neemt. Help jij mee om er samen voor te zorgen dat we veilig kunnen blijven sporten? Mail dan naar bestuur@flamingos.nl! Livestream We krijgen de vraag of het mogelijk is om de wedstrijden via een livestream te volgen. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar mensen die de kennis/ervaring hebben om dit (AVG proof, bijvoorbeeld via een youtube clubkanaal) voor elkaar te krijgen en hier handen en voeten aan te geven. Help jij mee om er voor te zorgen dat we toch onze wedstrijden kunnen blijven zien? Mail dan naar bestuur@flamingos.nl! We wensen iedereen veel gezondheid en wijsheid toe in deze tijd. En natuurlijk, veel sportplezier! Bestuur / Kernteam / TC Flamingo’s ‘56

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

[shareaholic app="share_buttons" id="6719219"] [fbcomments width="100%" count="off" num="3" countmsg="reacties"]