De dagen worden langer en de temperaturen hopelijk beter. Daarom kunnen we vanaf komende week voor alle teams die al mogen trainen (iedereen tot 27 jaar) een tweede training aanbieden. We moeten nog altijd buiten trainen. Vanwege de beschikbaarheid van de velden hebben we ervoor gekozen om de tweede training op de woensdag aan te bieden voor alle teams die nog geen tweede training hadden en wel mogen trainen. De trainingstijden voor de mini’s en de trainingen op vrijdag en zaterdag voor de jeugd en de senioren blijven hetzelfde. De trainingen voor de senioren op woensdag worden aangepast aan het nieuwe rooster. Zoals jullie al weten vinden de trainingen plaats op de velden van Voetbalvereniging Vitesse.

 

 

Hopelijk is het weer ons komende weken wat beter gezind en kunnen we woensdag gewoon starten. Tot dan!

Met sportieve groet,

Technische commissie VV Flamingo’s

[shareaholic app="share_buttons" id="6719219"] [fbcomments width="100%" count="off" num="3" countmsg="reacties"]