Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

De technische commissie en de jeugdcommissie zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen op het NOJK(Nederlands Open Jeugd Kampioenschap) Vorig jaar hebben we het met 2 finale plaatsen en een bekerfinalist enorm goed gedaan. Trots op deze Roze Vogels!

Wie weet hoe goed we het dit jaar gaan doen. 

Dit jaar heeft de TC een voorselectie gemaakt. Deze speelsters hebben inmiddels bericht ontvangen en zullen op maandag 7 oktober een selectietraining hebben. Hieruit zal de definitieve selectie worden samengesteld voor het NOJK B team en C team. De eerste bekerwedstrijd staat gepland voor 3 november aanstaande en wordt gebruikt als oefenwedstrijd voor het NOJK.

Sportieve groet van de TC

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Als lid van Flamingo’s of Activia kon je tot nu toe (als je jonger dan 16 jaar was) nog zonder te betalen naar binnen bij alle wedstrijden van ons gezamenlijke dames eredivisieteam van FAST. Om de Eredivisie op een hoger plan te brengen, willen we hier, samen met de Nevobo, een volgende stap in zetten. Ook jij hebt voortaan een entreebewijs nodig om bij ons te komen kijken. Daarom bieden we al onze leden komend seizoen kosteloos een seizoenkaart aan waarmee je het hele seizoen bij alle wedstrijden WEER GRATIS toegang hebt tot de wedstrijden van FAST.

Je bestelt deze gratis seizoenkaart 2019-2020 voor de wedstrijden van FAST op onze clubpagina via deze link: https://pos.cmtickets.com/fast20192020.

Maak je geen gebruik van deze gratis seizoenkaart, dan ga je komend seizoen per wedstrijd 1 Euro betalen! Niet veel, maar als je alle thuiswedstrijden bezoekt scheelt dat al snel meer dan een tientje! Dat is de moeite meer dan waard lijkt ons.

Nadat je via bovenstaande link je gegevens hebt ingevuld, ontvang je je seizoenkaart als e-ticket in je mail. Dit e-ticket wordt bij iedere wedstrijd die je bezoekt, gescand. Zorg daarom dat je deze altijd bij je hebt. Als afbeelding op je telefoon of tablet, of in print op A4 papier.

Mocht je nog vragen hebben; stuur dan even een mailtje naar bevanderwoude@icloud.com.

😉

We hopen je komend seizoen vaak te zien (en te horen ) op de thuistribune. Bestellen dus die gratis seizoenkaart!

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Het voorlopige trainingsschema is bekend en vind je hier. In de week van 26 augustus beginnen de trainingen weer. De trainingstijden voor de mini’s zullen via de minicommissie bekend gemaakt worden. 

Sommige teams beginnen in de week van 19 augustus al met trainen. Ook dat schema vind je hier. 

Je zult zien dat de namen van de trainers nog niet zijn ingevuld. Dat komt omdat we nog druk bezig zijn met de laatste gesprekken. 

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Na zorgvuldig beraad en heel veel gesprekken, zijn wij gekomen tot de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019-2020.Voor de oplettende kijker zul je zien dat Heren 2 nog niet compleet is. We voeren op dit moment gesprekken met een andere vereniging om te onderzoeken of we twee gecombineerde teams kunnen maken. Daarover later meer.Ook ontbreken nog enkele speelsters in de indeling. Dat is bekend bij deze speelsters, deze zullen later alsnog toegevoegd worden. We willen benadrukken dat het zoals altijd gaat om een voorlopige teamindeling. Dat wil zeggen dat er nog verschuivingen mogelijk zijn tot aan de start van het nieuwe wedstrijdseizoen. 

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

DE ‘FLOW’ ZIT ER IN!
Trots, tevreden, enthousiasmerend en fris: dat was de “smaak” onder de aanwezigen, van zowel jong als oud, als
reactie op de bijeenkomst van woensdag 13 maart jl.
Zonder de realiteit uit het oog te verliezen, hebben we – samen met een 60-tal aanwezigen – de stand van zaken
rondom allerlei uitgezette acties besproken. Daarnaast is een groep jeugdigen en jongvolwassenen interactief met
elkaar in gesprek gegaan over hoe zij Flamingo’s nu zien en welk toekomstbeeld zij hebben van de club. Hieronder
prachtig weergegeven in 2 reacties van de jeugdleden op de vraag: waarom kies jij voor Flamingo’s?!

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

BIJEENKOMST LEDEN, OUDERS EN VRIJWILLGERS V.V. FLAMINGO’S ‘56

JIJ BENT ERBIJ?!
Let op: Woensdag 13 maart (gewijzigd!)
19.00 – 21.15 UUR
WAAR? 4 EVENTS

SAMEN EEN VUIST VOOR DE TOEKOMST!
! Op een leuke interactieve manier in gesprek met de jeugd, onze toekomst!
! Eerste beeld van de nieuwe organisatie!
! Voordragen en kennis maken nieuwe voorzitter!

SAMEN VOOR EEN FRISSE DOORSTART FLAMINGO’S 56

Beste sportvrienden,
Als jullie afgevaardigden willen we graag een update geven over onze activiteiten van de afgelopen periode.
De lente komt eraan en het kriebelt aan alle kanten. Wij ervaren dit niet alleen zelf maar zien ook veel aanstekelijk enthousiasme bij alle mensen die wij spreken. De rol die onze jeugd hierin speelt is in één woord fantastisch. Zo is er een promofilmpje gemaakt, zijn er jongeren die onze
website en social media mee gaan beheren en hebben onze jeugdteams topprestaties neergezet: De D en C zijn doordrongen tot de beste 8 teams van Nederland, de B trof tegenstanders die net een maatje te groot waren. Zo’n geweldig betrokken jeugd geeft een extra boost en wij zien de toekomst dan ook zonnig tegemoet.
Hoe staan we er voor richting 14 maart?
De mensen van de trein die bezig zijn met de situatie op korte termijn zijn samen met de huidige technische commissie aan het werk met de organisatorische zaken voor het nieuwe seizoen. Hierbij kun je denken aan trainers en wensen van leden voor het nieuwe seizoen, maar ook de coördinatie van de scheidsrechters. Dit gaat voortvarend en zoals het er nu uitziet kunnen we volgend jaar met z’n allen weer lekker volleyballen!
De mensen van de trein die bezig zijn met het zorgdragen voor een goede bezetting van allerlei taken die opgepakt moeten worden heeft de afgelopen periode veel tijd gestoken in het benaderen van mensen die reeds eerder aangegeven hadden hun handen uit de mouwen te willen steken. Een aantal zijn er zelfs al aan de slag. Ook de komende weken worden er nog
mensen benaderd. We worden blij van het enthousiasme waarmee iedereen iets wil bijdragen.
Ook de mensen die zich bezig houden met het invullen van de bestuurlijke functies hebben veel werk verzet. We zijn dan ook verheugd dat we jullie op 13 maart de – in onze ogen – nieuwe voorzitter kunnen voorstellen. Omdat er nog verder moeten afstemmen maar ook zorgvuldig
willen blijven communiceren geven we nu nog geen naam. Wij hebben veel vertrouwen in haar maar natuurlijk is het aan de leden om tijdens de ledenvergadering haar stem te laten horen.
Prachtige ontwikkelingen maar we zijn er nog lang niet. Alle hulp en kennis is nog steeds welkom! Heb je tips voor ons? Stuur deze dan naar adviescommissie@flamingos.nl.
Hoe nu verder?
Op woensdag 13 maart rekenen we op jullie allemaal! De avond start gezamenlijk om 19.00 uur. Daarna zullen we met de volwassenen onze bevindingen en ideeën delen en hebben we voor de jeugd een leuk programma waarbij zij de ruimte hebben om hun dromen en ideeën in
te brengen. Het streven is om gezamenlijk rond 21.15 u het formele deel af te sluiten. Hierna is er zeker nog ruimte om samen onder het genot van een drankje verder te praten.
Tot 13 maart!
Sportieve groet, jullie adviescommissie