Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Het voorlopige trainingsschema is bekend en vind je hier. In de week van 26 augustus beginnen de trainingen weer. De trainingstijden voor de mini’s zullen via de minicommissie bekend gemaakt worden. 

Sommige teams beginnen in de week van 19 augustus al met trainen. Ook dat schema vind je hier. 

Je zult zien dat de namen van de trainers nog niet zijn ingevuld. Dat komt omdat we nog druk bezig zijn met de laatste gesprekken. 

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Beste clubgenoot,
Als lid van Flamingo’s of Activia kon je tot nu toe (als je jonger dan 16 jaar was) nog zonder te betalen naar binnen bij alle wedstrijden van ons gezamenlijke dames eredivisieteam van FAST.
Om de Eredivisie op een hoger plan te brengen, willen we hier, samen met de Nevobo, een volgende stap in zetten. Ook jij hebt voortaan een entreebewijs nodig om bij ons te komen kijken. Daarom bieden we al onze leden komend seizoen kosteloos een seizoenkaart aan waarmee je het hele seizoen bij alle wedstrijden WEER GRATIS toegang hebt tot de wedstrijden
van FAST.
Je bestelt deze gratis seizoenkaart 2019-2020 voor de wedstrijden van FAST op onze clubpagina via deze link: https://pos.cmtickets.com/fast20192020.
Maak je geen gebruik van deze gratis seizoenkaart, dan ga je komend seizoen per wedstrijd 1 Euro betalen! Niet veel, maar als je alle thuiswedstrijden bezoekt scheelt dat al snel meer dan een tientje! Dat is de moeite meer dan waard lijkt ons.

Nadat je via bovenstaande link je gegevens hebt ingevuld, ontvang je je seizoenkaart als e-ticket in je mail. Dit e-ticket wordt bij iedere wedstrijd die je bezoekt, gescand. Zorg daarom dat je deze altijd bij je hebt. Als afbeelding op je telefoon of tablet, of in print op A4 papier.

Mocht je nog vragen hebben; stuur dan even een mailtje naar bevanderwoude@icloud.com.
We hopen je komend seizoen vaak te zien (en te horen �) op de thuistribune.

Bestellen dus die gratis seizoenkaart!

Met sportieve groet,
Het bestuur van FAST

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Na zorgvuldig beraad en heel veel gesprekken, zijn wij gekomen tot de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019-2020.Voor de oplettende kijker zul je zien dat Heren 2 nog niet compleet is. We voeren op dit moment gesprekken met een andere vereniging om te onderzoeken of we twee gecombineerde teams kunnen maken. Daarover later meer.Ook ontbreken nog enkele speelsters in de indeling. Dat is bekend bij deze speelsters, deze zullen later alsnog toegevoegd worden. We willen benadrukken dat het zoals altijd gaat om een voorlopige teamindeling. Dat wil zeggen dat er nog verschuivingen mogelijk zijn tot aan de start van het nieuwe wedstrijdseizoen. 

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Beste leden, ouders, trainers, assistent-trainers, coaches en vrijwilligers en andere Roze Vogols,

We willen jullie met bijgaande brief informeren over het einde van het seizoen. Wie zijn er kampioen, wie mag nog P/D etc. Maar, natuurlijk ook over wanneer er wel en niet getraind wordt de komende weken waarin veel vakanties en vrije dagen vallen.

Daarnaast vind je nog een bijlage. Dit is het trainingsschema van week 19, 20 en 21. In deze weken wordt 1 x getraind!

De hele maand juni willen we gaan beachen! Hiervoor hebben we jullie info en hulp nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Dus… lees alles goed door. Het is veel info!

We horen graag van jullie over het beachen voor 1 mei!

Mocht er iets onduidelijk zijn of jullie hebben vragen, schroom niet even contact te maken. Het was een hele puzzel, dus een foutje of vergissing is zo gemaakt. Niets menselijker dan de mens.

Roze Vogolgroet,

TC Flamingo’s ‘56

Klik hieronder voor de downloads

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

AGENDA LEDENVERGADERING VV FLAMINGO’S 56 Datum: 10 april 2019 Locatie: 4 Events Tijd: 20.00 uur 1. Welkom
2. Verslag van de laatste ALV
3. Stand van zaken financiën 2018-2019
4. Contributievoorstel 2019-2020
5. FAST
6. Toernooi 2019
7. Ontwikkelingen: sporthal
8. Aftreden bestuur
9. Verkiezingen bestuur
10. Formele benoeming kascontrolecommissie seizoen 2018-2019
11. Adviescommissie ! Sportraad !
Korte weergave 3 treinen !
TC: stand van zaken nu waar aan gewerkt wordt ! Toelichting beleid scheidsrechters komende jaren 12. Rondvraag

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

DE ‘FLOW’ ZIT ER IN!
Trots, tevreden, enthousiasmerend en fris: dat was de “smaak” onder de aanwezigen, van zowel jong als oud, als
reactie op de bijeenkomst van woensdag 13 maart jl.
Zonder de realiteit uit het oog te verliezen, hebben we – samen met een 60-tal aanwezigen – de stand van zaken
rondom allerlei uitgezette acties besproken. Daarnaast is een groep jeugdigen en jongvolwassenen interactief met
elkaar in gesprek gegaan over hoe zij Flamingo’s nu zien en welk toekomstbeeld zij hebben van de club. Hieronder
prachtig weergegeven in 2 reacties van de jeugdleden op de vraag: waarom kies jij voor Flamingo’s?!

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

BIJEENKOMST LEDEN, OUDERS EN VRIJWILLGERS V.V. FLAMINGO’S ‘56

JIJ BENT ERBIJ?!
Let op: Woensdag 13 maart (gewijzigd!)
19.00 – 21.15 UUR
WAAR? 4 EVENTS

SAMEN EEN VUIST VOOR DE TOEKOMST!
! Op een leuke interactieve manier in gesprek met de jeugd, onze toekomst!
! Eerste beeld van de nieuwe organisatie!
! Voordragen en kennis maken nieuwe voorzitter!

SAMEN VOOR EEN FRISSE DOORSTART FLAMINGO’S 56

Beste sportvrienden,
Als jullie afgevaardigden willen we graag een update geven over onze activiteiten van de afgelopen periode.
De lente komt eraan en het kriebelt aan alle kanten. Wij ervaren dit niet alleen zelf maar zien ook veel aanstekelijk enthousiasme bij alle mensen die wij spreken. De rol die onze jeugd hierin speelt is in één woord fantastisch. Zo is er een promofilmpje gemaakt, zijn er jongeren die onze
website en social media mee gaan beheren en hebben onze jeugdteams topprestaties neergezet: De D en C zijn doordrongen tot de beste 8 teams van Nederland, de B trof tegenstanders die net een maatje te groot waren. Zo’n geweldig betrokken jeugd geeft een extra boost en wij zien de toekomst dan ook zonnig tegemoet.
Hoe staan we er voor richting 14 maart?
De mensen van de trein die bezig zijn met de situatie op korte termijn zijn samen met de huidige technische commissie aan het werk met de organisatorische zaken voor het nieuwe seizoen. Hierbij kun je denken aan trainers en wensen van leden voor het nieuwe seizoen, maar ook de coördinatie van de scheidsrechters. Dit gaat voortvarend en zoals het er nu uitziet kunnen we volgend jaar met z’n allen weer lekker volleyballen!
De mensen van de trein die bezig zijn met het zorgdragen voor een goede bezetting van allerlei taken die opgepakt moeten worden heeft de afgelopen periode veel tijd gestoken in het benaderen van mensen die reeds eerder aangegeven hadden hun handen uit de mouwen te willen steken. Een aantal zijn er zelfs al aan de slag. Ook de komende weken worden er nog
mensen benaderd. We worden blij van het enthousiasme waarmee iedereen iets wil bijdragen.
Ook de mensen die zich bezig houden met het invullen van de bestuurlijke functies hebben veel werk verzet. We zijn dan ook verheugd dat we jullie op 13 maart de – in onze ogen – nieuwe voorzitter kunnen voorstellen. Omdat er nog verder moeten afstemmen maar ook zorgvuldig
willen blijven communiceren geven we nu nog geen naam. Wij hebben veel vertrouwen in haar maar natuurlijk is het aan de leden om tijdens de ledenvergadering haar stem te laten horen.
Prachtige ontwikkelingen maar we zijn er nog lang niet. Alle hulp en kennis is nog steeds welkom! Heb je tips voor ons? Stuur deze dan naar adviescommissie@flamingos.nl.
Hoe nu verder?
Op woensdag 13 maart rekenen we op jullie allemaal! De avond start gezamenlijk om 19.00 uur. Daarna zullen we met de volwassenen onze bevindingen en ideeën delen en hebben we voor de jeugd een leuk programma waarbij zij de ruimte hebben om hun dromen en ideeën in
te brengen. Het streven is om gezamenlijk rond 21.15 u het formele deel af te sluiten. Hierna is er zeker nog ruimte om samen onder het genot van een drankje verder te praten.
Tot 13 maart!
Sportieve groet, jullie adviescommissie

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Beste leden, ouders en betrokkenen,

Zoals velen van jullie weten vond er afgelopen woensdag een bijeenkomst plaats over de toekomst van Flamingo’s. In de bijlage van deze mail vinden jullie een korte samenvatting van wat er besproken en besloten is. Graag nodigen wij jullie uit dit te lezen!

Met vriendelijke groet,

De adviescommissie

Presentatie

Terugblik op bijeenkomst leden Flamingo’s 56 23 januari jl. definitief

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuws.

Betreft: Uitnodiging vergadering 23 januari

Beste leden, ouders en betrokkenen,

Naar aanleiding van de vergadering van 29 november 2018 over de ontwikkelingen binnen Flamingo’s nodigen wij jullie uit om nogmaals samen te komen opwoensdag 23 januari 2019 om 19:00 uur bij de Dragonder. In de vorige mail stond 17 januari aangegeven, maar i.v.m. informatieavonden op verschillende middelbare scholen hebben we de datum verschoven. Hiermee hopen we dat er zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn.

De adviescommissie is bij elkaar gaan zitten en is aan de gang gegaan met de input van de vorige vergadering. Er is onder andere gespard over ideeën, struikelblokken en over een mogelijke organisatiestructuur. In aanstaande vergadering willen wij deze ideeën graag met jullie delen alsook wat de vervolgstappen zijn.

Denk bijvoorbeeld zelf alvast na over wat jij voor de vereniging zou kunnen (gaan) doen! En ben jij of ken jij iemand die geschikt zou zijn voor het bestuur? Ook dat zijn dingen waar over nagedacht kan worden.

Graag tot 23 januari bij de Dragonder!

Vragen of opmerkingen kunnen gemaild worden naar: adviescommissie@flamingos.nl

Met vriendelijke groet,

De Adviescommissie

Celine Aarts,

Sonja Bögels

Carlo Cillessen,

Ester Hesen,

Maurice Linders,

Govert Teunissen,

Jan Verhoeven,

Marcel Weijers,

Anneline Akkersdijk